Arrrrrrrrived!
Door: sabineklaver
Blijf op de hoogte en volg Sabine
06 Januari 2011 | Australië, Sydney
Ik heb precies 4 minuten om nu een heeeel klein stukje te schrijven. Jullie liggen allemaal nog te snurken terwijl ik m'n perfect tan aan het bijkleuren ben. Mensen zijn leuk hier, leuke groep zit ik in. Vanavond een rooftop bbq met lekker kangaroovlees mmm, nein man, ich wil doch nicht essen! Ik hou het lekker bij een bladje sla en wie weet nog een stukje stokbrood (mits ik in een gekke bui ben). De vluchten gingen prima, het duurt wel lang, maar ik kon films en tv series kijken en gamen! Haha! Eerste vlucht van Amsterdam naar Hong Kong zat ik naast Mike, was errrrug gezellig. Tweede vlucht van Hong Kong naar Sydney zat ik echter helemaal alone naast een schijndode oude Australier. Hij kon niet meer praten en hoorde ook niks. Erg met 'm gelachen dus. Not. Haha, maar was prima want ik zat lekker bij het raam en kon daar tegen aan slapen en nog meer films kijken.
Het is nog best even wennen hier, maar dat geldt voor de hele groep. Ik mis iedereen wel, zou helemaal perfect zijn geweest als m'n family & friends er ook waren geweest, maar ik ga er een geweldige tijd van maken! Deze week nog even genieten en dan op zoek naar een baantje! Ben al een beetje contacten aan het leggen dus hoop dat dat gaat lukken. En anders moet ik toch met daddy's creditcard aan de slag, haha no just kidding! Nou lieve vrinden, morgen volgt een langer verhaal! Staaaaay tuned!
06 Januari 2011 - 06:04
Mum:
Sounds good, the rooftop bbq. Vooral als je hier aan het ontbijt in een koud kikkerlandje zit, ha,ha.
Have fun! xxx -
06 Januari 2011 - 07:35
Karlijn:
Super dat jullie aangekomen zijn en alles goed gegaan is! Ennne kangaroew gewoon doen joh zo verkeerd is dat niet! Genieeeet sabbiee! Xxxx -
06 Januari 2011 - 09:43
Eef:
Sabie, fijn dat je goed bent aangekomen!!! Best raar, wordt hier zo'n beetje wakker, ben jij gewoon aan de andere kant van de wereld(en al heeeul lang wakker)! Verheug me alweer op het volgende bericht, ben benieuwd hoe hongkong was !! Dikke x en nogmaals geniet!! Dikke x eef
06 Januari 2011 - 13:31
Oma Betty:
Fijn dat je eindelijk bent gearriveerd. Take it easy, it will take some time to get used to the other side of the world. Relax and enjoy, Love Oma. -
06 Januari 2011 - 14:49
Debby:
Australia will never be the same anymore... Saab did arrive!!! Lekker man dat je er bent en helemaal goed om te horen dat je je vanaaf (al achter de rug) tegoed kan doen aan een ware rooftop bbq. Jij gaat een wereld avontuur tegemoet... ik ben gepast jaloers! Gaaf man! Hier mis je helemaal niks! Het regent pijpenstelen, we waren weer eens op CNN met een enorme brand in een chemische fabriek... maar no worries, het liep letterlijk met een sisser af! En, de kijk op een 11 stedentocht is deze week definitief van de baan! Tip van de dag: Ga wel op Didgeridoo les!! Zonder zo'n lange slurf (wel een houten, niet een echte Aus natuurlijk - wordt mam gek! Hmmm, meer pap denk!! Phi!) mag je niet terug komen! Nou meis, heeeel veeel plezier en avontuur en gein gewenst. Doe voorzichtig en hou ons op de hoogte! Dit was Depje vanuit roaring Alphen, over en uit! Liefs x -
06 Januari 2011 - 15:01
Nienke:
Ah je hebt het al helemaal naar je zin! Gelukkig viel de groep dus toch mee haha, wat we al dachten hihi. Heb je al gekeken naar het wc/doucheputje?? Wel kijken he welke kant hij spoelt haha. Geniet er nog van ouwe Hatta! Dikke kus en vind het nu al leuk om je verhaaltjes te volgen! -
06 Januari 2011 - 17:51
Rosa:
welke films heb je gezien? :D -
06 Januari 2011 - 18:30
Christine,B-J,Milan:
Fijn om wat van je te horen nu je aan de andere kant veilig bent aangekomen!
Gelukkig is de groep leuk.En heerlijk lijkt me dat zonnen daar! Hier is het echt saai herftstweer,regen. Geniet lekker de komende week.veel liefs van ons 3 -
07 Januari 2011 - 12:55
Oma Betty:
Hi Sabine, I cant stop thinking about. you . Are you getting used to life "down under"is it a big culture shock, maybe not yet. I hope you will find something soon in the form of a nice job, but in the meantme enjoy.
Here everything is dull and drissely, no tan for us for a lonf time. Okay Sabine, for now lots of love. Oma -
07 Januari 2011 - 13:00
Opa Han:
Ook veel groetjes van Opa Han
het gaat je goed op je groot advontuur -
07 Januari 2011 - 16:42
Lisette:
Jezus, wat lekker zeg. Blij dat je in een leuke groep zit. Haha, die Australiër klinkt heel gezellig! Ik heb daar ook nooit geluk mee, met mensen die naast me komen zitten in het vliegtuig. :P
Ik zit lekker ziek thuis, wordt helemaal jaloers nu ik zie dat het bij jou gewoon 27 graden is!
Nou meid, geniet ervan en ik kijk al uit naar je volgende berichtje (aangezien het hier in Nederland toch doodsaai is)!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel liefs en kusjes en knuffels etc. etc. -
07 Januari 2011 - 19:48
Tikolini:
Hey there mate, oh men wat zal dat spannend zijn! Hoorde al van alle liefde die op Schiphol aanwezig was dinsdag! Ik heb voor je geduimd dat je vluigtuig niet neer zou storten, pfoe - dat is goed uitgepakt gelukkig. Anyways, behalve het mooie weer is er nog een goede reden dat je niet hier moet zitten. We gaan allemaal haast dood aan giftige stoffen door een brand in Moerdijk die ze Zonne Vuurbal Jonge noemen (ja van Newkids BARF). Ga jij maar aan die heerlijke kangarooboutjes knabbelen, want ik kan je vertellen dat ze om te smullen zijn. Nee grapje, veel plezier genietendheid (?) en succes daar! xxxxxxxx oomoo -
08 Januari 2011 - 17:04
Buuf:
Heee lieverd!
Ik zie het al, Bientje is heeft al een paar dagen niet "gepost" dus dat zal wel betekenen dat je het erg naar je zin hebt en geen tijd om de boel hier op de hoogte te houden!
Hou je goed en ik heb het volste vertrouwen in je dat je het daar gaat redden hoor. xxx en veel plezier -
09 Januari 2011 - 13:03
Manouk:
Pop we willen nieuwe verslagen!! :D Ben benieuwd naar de eerste foto's! Al een beetje gewend inmiddeld? Dikke kus PS ik heb zó'n leuk nieuw nummer ontdekt haha ik zal je wat mailen van de week.